Viktigaste i Livet

…är Kärleken. 💕 Inatt trodde jag att min 11-åriga dotter skulle dö. Klockan 02:00 slutade hon att andas och svimmade av när hon och jag tog en toapaus mitt i natten. 40 graders feber och alldeles tung och slapp i mina armar höll jag henne medan jag ropade på min man och bankade i väggen inne på toaletten. Medans min man försökte få kontakt med henne ringde jag 112. Ulkade fram svaren som bads om och mina händer domnade bort och krampade sig av chocken. Men precis när både jag och min man tänkte på mun-mot-mun metoden så öppnade hon sina ögon, andades och började prata. “Mamma…” sa hon till mig. Du måste andas lugnt, så här. Och så började hon att ta djupa lugna andetag. 💕 Idag sitter jag vid hennes sida i soffan och ser henne sova stilla. Ambulanspersonal undersökte henne inatt och rådfrågade läkare som inte var orolig. Förmodligen vätskebrist som lett till kramp då hon haft feber under dagen. Så idag får hon ännu mer vätska mitt lilla hjärta och konstant övervakning av två föräldrar. 💕

Lämna ett svar