Sagt om Boken

Alltså Susanna! Vilken underbar och fantastisk person du är! Så många tårar och så mycket känslor jag känt under tiden jag läst din bok! Så mycket insikter om mig själv och andra jag fått. Den här boken är SUPERVIKTIG och jag kommer att rekommendera den till alla som jag tror kan ta emot den på rätt sätt! Fortsätt vara du precis så som du är ❤

Boken kom idag! 😀 redan kommit en bit in (svårt att släppa) och jag är redan betagen! Alltså WOW vilken vacker skatt du skapat ❤ Det gick snabbt att läsa ut de magiska sidorna! Vilken värld du visar och så vackra infallsvinklar för människor att se… Jag kommer hålla mina ögon så öppna 

Herregud vilken underbar bok du har skrivit Susanna. Jag sträckläste den och njöt av varje historia. Din text till Kristian berörde mig till tårar. Helt klart så gör sjukdom något med en. Du har verkligen haft en tuff resa. Jag blir knuffad framåt, mot att leva det liv som jag kom hit för att leva, inte skjuta upp saker. Det finns självklart en anledning till varför jag träffade dig. Du inspirerar mig 😀 Du sprider sån glädje Susanna. Efter att ha läst din bok så sitter jag lite längre på den där stubben i skogen och funderar på magiska ting ❤ Kram!

Hej käraste författarinna, jag blir mer och mer imponerad av din bok! När jag läser så ser jag vilket enormt bildspråk du besitter. Du skriver så målande och fängslande så det känns som att man är med i själva upplevelsen. Det är inte många författare som har den fina gåvan. Du är enormt duktig och när man håller i boken får man en känsla av lyx för allt är liksom perfekt, pärmen, bladen, typsnittet, färgerna, innehållet. Ja, jag kan bara gratulera till detta mästerverk. Stort GRATTIS Susanna!! ❤ Kram