Site icon

Guide-och Kraftdjursmålningar

Vad är en guide/kraftdjur? 

Jag ser våra andliga guider som personliga handledare. De hjälper till att motivera och ge oss råd. De kommer och går under hela vår livstid och hur många och vilka vi har omkring oss beror på vad vi går igenom.

Som ni kan se så har vi alla möjliga olika slags guider som finns runt oss. De agerar som vårt kärleksfulla hjälpande team ❤🙏❤ Det är fantastiskt och de hjälper oss verkligen genom vår resa här på Jorden med sina kloka råd. Även Kraftdjuren hjälper oss med sin underbara energi och stöttar oss dagligen.  

1 / 13

Vad är en guidemålning?

En guidemålning är ett porträtt av en av dina guider samt ett av dina kraftdjur som valt att framträda för att bli avbildade. Målningen är laddad med höga helande energier från just din guide och ditt kraftdjur. Den ger stor glädje för de som är nyfikna på vilken guide/kraftdjur som finns runt dem. ❤🙏❤ Det kan också bli en aha-upplevelse genom de små kanaliserade meddelanden som lämnas om livet just nu.

Med din tillåtelse tar jag även reda på ett av dina tidigare liv som påverkar ditt liv idag, samt ett av dina livssyften i detta liv. 💛💛💛

Våra guider är alltid omkring oss oavsett om vi är medvetna om dem eller inte. Andliga guider kan vara allt från vanliga människor till stjärnväsen. Healers som har haft många liv på denna planet, uppstigna mästare, änglar, djur och så vidare. Då jag arbetar nära naturväsen så visar dessa sig gärna också för de som har dessa som guider. Många gånger finns dessa på ett annat plan här och nu i jämförelse med tex en andlig guide som guidar dig från andra sidan.

Jag kanaliserar bara guider från “ljuset”. De är här enbart för att tjäna dig och arbetar bara för ditt högsta goda. 💖 De jag ber att visa sig för mig är den guide och kraftdjur som betyder mest i stunden för dig. Jag kanske bekräftar någonting du redan visste men kanske inte har satt i rörelse ännu, eller du kan helt enkelt får bekräftelse på att du är på rätt spår.  

Du behöver inte vara närvarande för att jag ska få informationen. Alla mina kanaliseringar görs via distans med hjälp av ditt förnamn och efternamn. Din guidemålning tar en till två veckor att slutföra. Då ingår en skriftlig vägledning. Fokus ligger på målningen som jag gör i akvarell på exklusivt akvarellpapper.

Kärlek & Ljus Susanna Klingborn

OBS! Det går i nuläget inte att sätta upp sig på kö till dessa målningar då jag behöver fokusera på att färdigställa de som redan väntar 🙏

Jag förbehåller mig rätten att visa upp de guidemålningar jag kanaliserar utan att koppla dem till kunden, varken med namn eller tillhörande text ❤🙏🥰😍

2 / 6

Exit mobile version