Hjärtats Kraft ❤

Det är som om mitt hjärta flyger, så lätt känns det ❤
Det bubblar inom mig, kittlar, virvlar runt helt magisk energi och jag känner för att sjunga högt! Lyckan är total! 🥰

Min tredje kurs i healingutbildningen på vackra Avalon healingcenter tillsammans med Pernilla Carlqvist & Pär Karlsson gick av stapeln nu i helgen ✨🙏✨ Detta tillfälle fick vi möjlighet att jobba med bland annat Ärkeänglarna 😇🙏✨💛

Att tillsammans med en ljuvlig liten skara av likasinnade själar få öppna upp sitt hjärta mer och mer och bjuda in tilliten är en ynnest utan dess like. Jag är själaglad! 😍

Under dagarnas pauser tog jag mig ut till den vackra naturen och andades. Andades in allt det fantastiska och landade, lät allt förankras inom mig. ❤ Och självklart hade jag sällskap av skogens magiska väsen och deras underbara nyfikenhet och villkorslösa kärlek 🌿🌳💚🌍🧚‍♀️✨🧝‍♀️🙏💛

Väl hemma igen med allt nytt inom mig kunde jag njuta av kärleken på ett djupare plan. Stunden med de jag älskar mest kändes in i varenda cell och när vi tillsammans klädde vår julgran vibrerade hela mitt inre av all denna fantastiska energi. Kärlek ❤

Livet är en magisk resa av upptäckande om du öppnar upp för det ✨🙏✨

Lämna ett svar