Positiva Tankar Är Helande

För varje tanke du tänker så programmerar du dina celler i din kropp. Så välj dina tankar med omsorg. 💕För de nya cellerna som skapas är påverkade av de som redan existerar, så vad vill du ha mer av i ditt liv? 💕 Självklart stöter vi på motgångar i våra liv, men hur du mår beror på hur du väljer att tänka kring det som sker. 💕 Fyll ditt liv med positiva tankar och välj att fokusera på det som gör dig glad, så enkelt som en överblommad maskros vackra skapelse. 💕 Som tillslut låter sina frön spridas med vinden. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s