Nu kör vi!

Yeah! Det här känns väldigt rätt för mig!

Har precis fått hem mitt startpaket med Omega 3 och känner mig oerhört förväntansfull 😍 Har tidigare ätit Omega 3 men tappat bort det bland alla kosttillskott som jag intagit under åren för att balansera upp kroppen efter alla år av sjukdom.
Och när min ledvärk åter igen börjat komma smygande så insåg jag att jag glömt Omega 3 på vägen för helt plötsligt poppade information upp lite här och där om just detta och sedan blev jag lite hastigt och lustigt inbjuden till en hälsokväll hos en väninna och där visade det sig åter igen att just Omega 3 var i fokus.
Så det är känns riktigt, riktigt bra! 💛🙏💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s